MAGAZIN ON-LINE VANZARE PRODUSE VRAC EN-GROS & EN-DETAIL
Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0725 41 42 39

 

Xilitol chinezesc – indulcitor natural vrac

Xilitol chinezesc – indulcitor natural vrac

Xilitol chinezesc – indulcitor natural identic cu zaharul de sfecla
Cod produs: indxilit

Disponibilitate: In stoc

Xilitol chinezesc – indulcitor natural vrac(25kg)
1.104,99 RON cu TVA

* Campuri Obligatorii

Descriere produs

    Detalii

    Indulcitorul natural Xilitol este un substitut ideal al zaharului, benefic pentru persoanele care urmeaza cure de slabire sau sufera de diabet.

    Indulcitorul Xilitol este alcatuit dintr-o substanta cu acelasi nume, xylitolul, obtinuta din scoarta de mesteacan si care are cu 40 la suta mai putine calorii decat zaharul, insa ofera aceeasi putere de indulcire.

    Datorita indicelui glicemic scazut pe care il are, indulcitorul Xilitol se absoarbe mai usor decat zaharul si nu favorizeaza cresterea nivelului de glicemie in sange, fiind astfel util pentru prevenirea sau in tratamentul diabetului zaharat.

    Xilitol favorizeaza si inducerea unei stari de satietate, fiind benefic persoanelor care vor sa slabeasca si, in plus, poate fi utilizat de toate categoriile de varsta, chiar si de catre copiii, intrucat previne aparitia cariilor.

    Actiunile benefice ale indulcitorului natural Xilitol chinezesc

    Xilitol indulcitor pe baza vegetala, puterea caruia este identica cu cea a sfeclei de zahar.

    Xilitol proprietati:

    Indicele glicemic este doar intre 7 si 14;

    40% mai putine calorii si 75% mai putini carbohidrati, decat sfecla de zahar;

    Nu ridica nivelul de zahar din sange sau nivelul de insulina;

    Nici un gust secundar spre deosebire de alti indulcitori;

    Ajuta la prevenirea cariilor dentare si a tartrului, formarea placii, echilibreaza flora orala;

    Alimentele in care se foloseste se deterioreaza mai incet, deoarece nu ofera un mediu pentru bacterii si ciuperci;

    Il pot consuma diabeticii, cei care tin regim si cei care sufera de Candida sunt incurajati sa il foloseasca;

    Excelent pentru coacere, deoarece la temperaturi ridicate isi mentine gustul dulce si nu se face amar;

    Poate inlocui in totalitate sfecla de zaharul traditional si au acelasi gust dulce.