Mix sos usturoi
Descriere produs
Detalii
Se spune ca rosiile si oregano fac o mancare italiana; vinul si tarhonul o fac frantuzeasca; smantana o face ruseasca; lamaia si scortisoara o fac greceasca; sosul de soia o face chinezeasca iar usturoiul… usturoiul o face delicioasa!
Un sos cu multiple utilizari si continut redus de ulei poate fi preparat cu ajutorul MIX SOS DE USTUROI. in acest caz prepararea se face la rece, fiind nevoie doar de apa, ulei si un mixer.
Dat fiind faptul ca produsul nu contine arome, gustul unic al acestui sos se datoreaza exclusiv pudrelor de vegetale din compozitia sa.
Pentru preparare, amestecati 5 parti de apa, 4 parti ulei si o parte amestec pentru Sos de usturoi.
Dupa ce ati cantarit toate ingredientele, omogenizati in blender apa si amestecul pentru sos de usturoi. Adaugati apoi, treptat, uleiul.
Dozaj recomandat: 1.15 kg/5 l apa/4 l ulei = 10.50kg produs finit – sos usturoi
Știați că?
• Shakespeare recomanda actorilor, intr-o indicatie scenica pentru “Visul unei nopti de vara”, ca atunci cand isi joaca rolul, sa nu consume produse cu usturoi
• E binecunoscut faptul ca mirosul usturoiului este puternic si deloc placut. Un truc vechi pentru a scapa de miros este sa mestecati cateva boabe de cafea prajita.
• La primele editii ale Jocurilor Olimpice, in Grecia, atletilor le era oferit usturoi cu rol de energizant