Evrac.ro & Angrosist.ro
Ai intrebari?
0725 41 42 39

 

     Cine suntem?

     O echipa tanara,dinamica si ambitioasa care dezvolta de mai bine de 5 ani un concept modern de business pe piata din Romania in mediul on-line dar si in mediul of-line.

     Cu se ne ocupam?

- administram platforma on-line www.evrac.ro - comercializare de produse alimentare / nealimentare vrac in regim en-detail

- administram platforma on-line www.angrosist.ro - comercializare de produse alimentare/ nealimentare vrac in regim en-gros

- administram depozit cu vanzare en-gros

- peste 150 clienti din intreaga tara si mult mai multi colaboratori/distribuitori

- implementam conceptul pe baza de gentlemen's agreement, pentru magazinul ''E-vrac'' la cheie - pentru cei care doresc sa isi deschida un business in acest domeniu

- magazin de prezentare in Brasov - Magnolia Shopping Center

     Produsele din portofoliul nostru momentan sunt din urmatoarele categorii:condimente,seminte/miez crude,seminte/miez prajite,mirodenii,fructe confiate/deshidratate,oleaginoase,mix-uri de condimente,cereal si pseudocereale,ierburi aromatice,materii prime pentru cofetarii,brutarii,patiserii,legume deshidratate,marinade,antioxidanti,materii prime pentru diferite industrii,ceai,cafea,toate produsele se comercializeaza exclusiv VRAC in acest fel aveti posibilitatea sa alegeti d-voastra clientul cantitatea dorita/comanda.

    Ne dorim un comert corect si la preturi reale iar pentru aceasta suntem deschis spre a colabora cu toti cei care sunt producatori,importatori,distribuitori si care vor sa comercializeze produse vrac in colaborare cu noi.

    Angrosist.ro doreste sa ofere clientilor in cautare de marfuri en-gros preturile corecte din piata pentru produsele solicitate iar persoanelor fizice prin platforma evrac.ro produse de calitate la cantitatea dorita de client.

    Prin platforma de vanzari en-gros ne adresam persoanelor juridice din segmentele: HoReCa,Fast-Food,Rotiserii,Patiserii,Magazine Naturiste,Carmangerii,Firme de Catering,Mica Industrie Alimentara si tuturor celor interesati de produse alimentare si nealimentare vrac.

    Echipa noastra este deschisa pentru colaborari,parteneriate si asocieri,contracte de distributie direct cu importatori sau producatori interni si externi.