Cuscus vrac
Descriere produs
Detalii
Cuscus / CousCous / Cus-Cus:
Vestea calitatilor sale nutritive a facut inconjurul lumii si de aceea se regaseste pretutindeni in dieta persoanelor care sufera de boli digestive, cardiovasculare, hepato-renale ori guta. Cuscusul este recomandat insa tuturor celor care doresc sa manance sanatos si nu au intoleranta la grau.
Cum se prepara cuscus-ul
In mod traditional, cuscusul se prepara umezind cu apa faina de grau dur. In urma acestei combinatii, se formeaza niste granule sferice cu diametrul de 1 mm. Ca sa-si mentina forma, ele sunt pudrate cu faina alba.
Se prepara instantaneu, adaugand peste el apa clocotita.
In bucataria europeana, cuscusul se potriveste de minune tocanei de legume. Foloseste-l si ca garnitura pentru friptura sau adauga-l in salate. Acesta va oferi un gust placut mancarurilor, dar in primul rand un plus de sanatate.
De asemenea, cand ai pofta de un desert exotic, poti adauga bobitelor de cuscus niste alune, scortisoara si zahar, servindu-l cu lapte.