Amidon din tapioca vrac
Descriere produs
Detalii
Amidon din tapioca fara gluten vrac
• Aditiv bio ideal pentru prepararea painii
• Produs garantat fara gluten.
• Poate fi utilizat si la deserturi si creme vegetale.
Proprietati
• Amidonul de tapioca creste supletea painii si o face mai pufoasa si mai usor de feliat.
• Ingrediente: tapioca (amidon din manioc)
• Valoare energetica: 100 g de amidon contin:
0.5 g proteine
88g de glucide dintre care 0g zaharuri
0g lipide dintre care acizi saturati 0g
0.5 g fibre.
• Provine din Uniunea Europeana.
Utilizare
• Este ingredientul ideal pentru a face o paine mai supla si mai usor de feliat daca sunt respectate proportiile 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina
• Pentru produse speciale de patiserie mai pufoase respectati proportia: 1/3 amidon amestecat (inclusiv amidon de tapioca) cu 2/3 din faina.
• Poate fi folosit pentru a ingrosa lichide, sau pentru a face deserturi si creme vegetale.
• Diluati amidonul intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
• A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.